Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy hakee toimitusjohtajaa – Viitasaaren kaupungin tytäryhtiö omistaa ja vuokraa toimitiloja ja teollisuushalleja

Julkaistu 26.10.2023

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle vuoden vaihteessa haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä uutta alan osaajaa jatkamaan yrityksen toiminnan kehittämistä. Wiitaseudun Yrityspalvelu (WYP) omistaa ja vuokraa monipuolisia yritystoimintaan soveltuvia toimitiloja ja teollisuushalleja Viitasaaren kaupungin alueella. Tehtävänäsi on toteuttaa uutta yritysstrategiaamme ja johtaa yrityksen toimintaa tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. WYP on Viitasaaren kaupungin tytäryhtiö. Toimit tiiviissä yhteistyössä kaupungin sekä Kehittämisyhtiö Witaksen kanssa.

Kiinteistöalalla toimivan WYPin toimitusjohtajalla on erilaisia tehtäviä ja vastuita. Tehtävääsi kuuluu muun muassa kiinteistöjen arvon optimointia, vuokraustoimintaa, ylläpitoa, kiinteistöjen kehittämistä, asiakaspalvelua ja sidosryhmäsuhteiden hallintaa. WYPin toimitusjohtajuus vaatii liiketoiminnan ymmärrystä, juridista tietoa, teknistä osaamista ja kykyä hallita monimutkaisia prosesseja. Lisäksi vastuullisuus ja eettiset kysymykset ovat entistä tärkeämpiä kiinteistöalan johtamisessa, erityisesti ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai menestyksellinen vastaavan tehtävän hoitaminen. Eduksi katsomme elinkeinoelämän tuntemuksen sekä hyvät markkinointi- ja viestintätaidot. Odotamme lisäksi, että sinulla on hyvät verkostot ja erinomaiset  yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sujuva englannin kielen taito on eduksi.

Pyydämme, että esität palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 10.11.2023 kello 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sampo.siik@witas.fi.

Lisätietoja antavat Wiitaseudun Yrityspalvelun hallituksen puheenjohtaja Hannu Suni, hannu.suni@kohiwood.com, puh. 0400 927 401 ja Wiitaseudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Sampo Siik, sampo.siik@witas.fi, puh. 044 748 8124.

Wiitaseudun Yrityspalvelu on Viitasaaren kaupungin 100 % omistama konserniyhtiö, lisätietoja kaupungista verkkosivuilla www.viitasaari.fi. Yhtiö edistää toiminnallaan Viitasaaren kaupungin toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamista. Yhtenä tärkeänä osa-alueena on omalta osaltaan varmistaa uuden logistiikka-alueen, Wiilo, toteutuminen. Hanke on juuri käynnistynyt ja infran rakentaminen alkamassa, lisätieoa Wiilon verkkosivuilla www.wiilo.fi.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta