YmpyräKS-verkoston vuosiseminaarissa aiheena yritykset ja luonnon monimuotoisuus – Ilmoittaudu perjantaina 27.1.2023 järjestettävään tilaisuuteen

Julkaistu 20.01.2023

YmpyräKS:n vuosiseminaarin aiheena on yritykset ja luonnon monimuotoisuus. Miten yritykset voivat toiminnassaan ottaa huomioon luonnon monimuotoisuuden? Ja miten monimuotoisuusvaikutuksia voi arvioida?

Viitasaaren kaupunki on yksi Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkoston pyörittämiseen osallistuvista tahoista.

Ohjelma
9.00 Tervetulosanat, Tanja Oksa Business Jyväskylä
9.05 Luonnon monimuotoisuuden tila ja tulevaisuus lämpenevässä Suomessa ­– Mitä yritykset voivat tehdä? Erikoisasiantuntija Riku Lumiaro, Syke
9.35 Paneelikeskustelu, mukana mm. väitöskirjatutkija Sami El Geneidy (Jyväskylän yliopisto), apulaisprofessori Tiina Onkila (Jyväskylän yliopisto), vastuullisuuspäällikkö Satu Kuoppamäki (S-ryhmä), erityisasiantuntija Kaisa Mustajärvi (Tampereen kaupunki) ja ympäristöasiantuntija Heli Kanto (Rudus Oy).
10.40 Miltä näyttää yritysten ja biodiversiteetin tulevaisuus Montrealin kokouksen jälkeen? Johtava asiantuntija, Minna Ojanperä, Elinkeinoelämän keskusliitto
10.55 Kiitokset ja tilaisuuden päätös

Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautumaan pääset YmpyräKS:n verkkosivuilla, jossa myös lisätiedot tapahtumasta ja verkostosta.

Viitasaaren lisäksi YmpyräKS-verkostoa pyörittämiseen osallistuvat Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä, Business Äänekoski, Yrityskiihdyttämö BioPaavo, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen kauppakamari ja Keski-Suomen yrittäjät.

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta