Yrittäjien aamukahvit perjantaina 26.1.2024 Digikeskuksessa – Kaikkien alkuvuoden aamukahvien ajankohdat julkaistu

Julkaistu 19.01.2024

Tervetuloa kaikkien yrittäjien ja yrittäjyyttä suunnittelevien tammikuun aamukahveille perjantaina 26.1.2024 klo 8–9 Digikeskukseen (Keskitie 4). Vuoden ensimmäisillä aamukahveilla tarjolla ajankohtaista infoa mentoritoiminnasta (Heli Skantz, kehittämisasiantuntija POKE) sekä yrityskummitoiminnasta (Ilpo Puranen, Suomen Yrityskummit Keski-Suomi).

Tiesitkö, että kokenutta yritysmentoria tai yrityskummia voit hyödyntää oman yritystoiminnan ja osaamisen kehittämisessä? Tiesitkö, että myös sinä voit toimia mentorina tai yrityskummina ja sparrata muita yrittäjiä?

Aamukahvien ja vapaan keskustelun lomassa kuulemme myös Viitasaaren kaupungin, Kehittämisyhtiö Witaksen, Wiitaseudun Yrityspalvelun sekä Viitasaaren Yrittäjien alkuvuoden ajankohtaiset asiat.

Aamukahvit ovat avoin ja vapaamuotoinen tilaisuus kaikille viitasaarelaisille yrittäjille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville, tervetuloa mukaan!

Merkitse myös tulevien tilaisuuksien ajankohdat kalenteriisi. Aamukahvit järjestetään kerran kuukaudessa perjantaiaamuisin klo 8–9. Seuraavien aamukahvien ajankohdat 23.2., 22.3., 26.4. sekä 31.5.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta