Kaupungintalo suljettuna torstaista 26.3. alkaen

Julkaistu 24.03.2020

Viitasaaren kaupungintalo ja asiointipiste suljetaan maamme koronavirusepidemian vuoksi torstaina 26.3.2020 ja pidetään kiinni toistaiseksi. Sulkemisella pyritään suojaamaan kaupungintalolla asioivia ja työtä tekeviä henkilöitä. Suuri osa kaupungintalon henkilökunnasta tekee etätöitä.

Sulkuaikana ovet pidetään lukossa eikä yleistä asiakaspalvelua ole saatavilla. Asiakkaita pyydetään asioimaan pääsääntöisesti sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta. Kaupungintalon puhelinvaihde palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 014 459 7411.

Henkilökohtaiset asiakaskäynnit ovat mahdollisia vain varaamalla aika etukäteen asiaa hoitavalta viranhaltijalta tai työntekijältä. Sovitut tapaamiset hoidetaan.

Kaupungintalon avaamisesta tullaan tiedottamaan erikseen.

Kaupungintalon asiointipisteen ollessa suljettuna

Te-palveluiden asiakkaat voivat tehdä työnhakijaksi ilmoittautumisen verkossa www.te-palvelut.fi Oma asiointi-verkkopalvelun kautta. Myös yhteydenottopyynnöt voit jättää Oma asioinnin kautta. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit soittaa TE-palveluiden puhelinpalveluun:

Digi- ja väestötietoviraston (ent. Maistraatti) vaihteen puhelinumero 0295 536 000. Lisätietoja digi- ja väestötietoviraston palveluista www.dvv.fi

Päivittyvä koronatiedotus

Yhteystiedot ja ajankohtaiset tiedotteet tilojen ja kaupungin palvelujen sulkemisesta sekä uudelleenjärjestelyistä löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.viitasaari.fi/korona sekä etusivulta kohdasta ”Koronaepidemian tiedotussivu Viitasaarella”

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta