Sisäliikuntatilojen aukiolossa poikkeuksia kesäaikana – Avainkortteja voi hankkia ja ladata kesäkuussa

Julkaistu 29.05.2020

Valtakunnallisen koronatilanteen vuoksi suljetut Viitasaaren sisäliikuntatilat ja ulkoliikuntatilojen puku- ja wc-tilat avataan kesäkuun alussa 27.5. tiedotteen mukaisesti. Tilojen poikkeustilanteen vaatiman siivouksen ja kesäajan huomioiden aukioloajoissa on poikkeuksia normaaliin verrattuna. Myös tilojen käytöstä on erityisiä ohjeita ja suosituksia.

Simmarin kuntosali on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-22, kuntosalin käyttöön tarvitaan avainkortti. Simmarin kuntosalin käytöstä veloitetaan avainkortilta kertamaksu. Voimailusali on avoinna joka päivä klo 8-22. Myös Voimailusali on käytössä avainkortilla, jossa on kuukausipohjainen käyttöaika. Voimailusalin ja Simmarin kuntosalin avain- eli asiakaskorttien saldoa, voimassaolon pidennystä ja uusia kortteja voi tilata kesäkuun aikana vapaa-aikatoimistosta, 040 1737 520. Vähintään 65-vuotiaat voivat hankkia seniorikortin, jolla voi käyttää Simmarin kuntosalia, voimailusalia ja Uimahalli Simmaria.

Uimahalli Simmari avataan elokuussa 3. päivä klo 12.

Viitasaari Areena on kiinni lukuunottamatta muutamia sovittuja vuoroja. Syksyllä normaalisti käynnistyvät vuorot tulevat haettavaksi elokuun puolivälin paikkeilla. Areenan käyttäjien on huomioitava tapahtumavaraukset.

Hurrikaani-hallissa ei ole kesäaikaan vakiovuoroja, mutta hallin voi tarvittaessa varata käyttöön.

Vanhan yhteiskoulun (puulukio) sisätiloissa ei ole kesäaikaan vakiovuoroja, mutta yksittäisiä varauksia voi kysyä sisälle sekä piha-alueelle.

Kyläkoulujen salit ovat kiinni ja niihin varataan vuorot koulujen johtajilta.

Lisäksi Viitasaarella on yksityisiä sisäliikuntatiloja, esimerkiksi Keihärinkosken kylätalon kuntosali, Viitasaaren Boxing Clubin sali ja Viitasaaren Viihdekeskuksen keilahalli. Näiden liikuntapaikkojen kesän aukiolotiedot saa kyseisiltä tahoilta.

Ohjeita sisäliikuntatilojen käyttäjille koronaviruksen leviämisen estämiseksi

  • Liikuntatiloja saa käyttää vain oireettomana.
  • Käsien pesemiseen on kiinnitettävä erityistä tarkkuutta.
  • Käsihuuhdetta on käytettävä aina tilanteen salliessa.
  • Pidä riittävä turvaväli ja vältä kaikkea lähikontaktia.
  • Suosittelemme omien salihanskojen käyttöä kuntosaleilla.
  • Lajikohtaisissa harjoitusvuoroissa on noudatettava lajia ohjaavan liiton ohjeistusta.
  • Vältä turhaa oleskelua liikuntatiloissa.
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta