Viitasaarella ja Pihtiputaalla aloitetaan 40-49-vuotiaiden koronarokotukset – Varaa aika torstaista 27.5.2021 alkaen

Julkaistu 25.05.2021

Pihtiputaalla ja Viitasaarella koronarokotukseen ajan voivat varata 40-49-vuotiaat torstaista 27.5.2021 alkaen Wiitaunionin ajanvarausnumerosta 014 459 6882 (ma-to klo 8-16, pe 8-15). Koronarokotuksen ajanvarausnumeroon soittamalla numero tallentuu järjestelmään ja soitamme takaisin rokotteiden saatavuuden mukaan.

Wiitaunionin alueella on käynnissä myös toisen rokoteannoksen rokotukset. Toisen annoksen rokotukseen tulevien toivotaan noudattavan ensimmäisellä rokotuskerralla annettua aikaa, sillä annettujen aikojen muuttaminen aiheuttaa merkittävästi lisätyötä.

Myös yli 16-vuotiaat riskiryhmäläiset sekä kaikki yli 50-vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen. Jos et ole saanut rokotusaikaa ja kuulut rokotettaviin ryhmiin, soita ajanvarauspuhelimeen uudestaan, jos edellinen soittosi oli ennen maanantaita 17.5.2021, jolloin ajanvarauspuhelimen toimintaa muutettiin.

Rokotusajan varaaminen puhelimitse koskee vain mainittuja ryhmiä. Muihin ryhmiin kuuluvat eivät voi soittamalla nopeuttaa rokotukseen pääsyä. Koronarokotustilanne ja -kutsut julkaistaan osoitteessa viitasaari.fi/koronarokotukset

Jokainen saa koronarokotuksen ensisijaisesti omasta kotikunnastaan. Henkilöllä on oikeus saada koronarokotus myös sellaisessa kunnassa, jonka alueella hän oleskelee säännönmukaisesti tai pidempiaikaisesti, tai jonka terveyskeskuksen hän on valinnut hoitopaikakseen.

THL:n valtakunnallinen linjaus on, että mökkiläisten tulee hankkia rokotteensa siitä kunnasta, jossa ovat kirjoilla. Mökkikunnassa rokotetta ei voida ulkopaikkakuntalaisille antaa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta