Viitasaarella lukuisia tiloja kokouksia varten – Kaupungintalon tiloissa ei ole yleistä IT-käyttötukea AV-laitteita varten

Julkaistu 19.01.2024

Viitasaarella on paljon erilaisia kokoustiloja eri käyttötarkoituksia varten esimerkiksi yhdistyksille, poliittisille järjestöille ja muille tahoille. Tiloja on sekä kaupungin hallinnassa että muiden tahojen vuokrattavana.

Kaupungintalolla on useita kokoushuoneita, joista suurin on valtuustosali. Valtuustosalia ja muita kaupungintalon kokoustiloja voivat käyttää myös kaupunkiorganisaation ulkopuoliset tahot silloin, kun tilojen varaustilanne sen mahdollistaa. Viitasaaren kaupunki muistuttaa, että kaupungintalon tilojen ulkopuolisille käyttäjille ei ole tarjolla IT-käyttötukea eikä tietokoneita. AV-laitteistoja eli videotykkejä, näyttöjä, äänentoistoa ja webkameroita voi tarvittaessa käyttää, jos käyttäjällä on oma osaaminen. Laitteistojen asetuksia ei saa muuttaa, sillä kaupunkiorganisaatiossa tarvitaan laitteita päivittäin ja muutokset aiheuttavat ongelmia jatkuvassa käytössä. Kaupungintalolla voi käyttää avointa langatonta verkkoa (Viitasaari Public). Kaupungintalon kokoustiloja voi tiedustella kaupungintalon neuvonnasta.

Kaupungin ja Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoimien Lennättimen ja Digikeskuksen erilaisia tiloja voi käyttää myös kokouksiin. Tilojen kuvaukset Digikeskuksen ja Lennättimen verkkosivuilla, jossa myös varaukset tehdään. Kokoustiloissa on erilaisia AV-laitteita ja toiminta-aikojen puitteissa tarjolla on pienissä määrin käyttöapua, lähtökohtana on näissäkin tiloissa käyttäjien oma osaaminen. Uimahalli Simmarin kahviotilassa voi järjestää kokouksia, tilaan tulee sermi alueen rajaamista varten, tiedustelut Cafe Anniesta. Myös Viitasaaren kirjastossa on mahdollisuus kokoontua, mutta erillistä, suljettua tilaa ei ole. Kokoontumistilaa voi tiedustella kirjastolta. Nuorisotalon yhteydessä olevassa teatterisalissa voi järjestää isojakin kokouksia, tiedustelut vapaa-aikatoimistosta.

Kokous- ja kokoontumistiloja Viitasaarella on eri yritystoimijoilla sekä myös yhdistyksillä ja seurakunnilla. Useissa näissä on saatavissa samalta taholta kokoustarjoilut. Myös kaupungin tiloihin voi tilata tarjoiluja eri tahoilta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta