Viitasaarelle haetaan useita ammattilaisia – Etsimme muun muassa palvelualuejohtajaa, kaupunginarkkitehtia ja kunnossapitopäällikköä

Julkaistu 22.12.2023

Viitasaari on kodikas ja moderni maaseutukaupunki, jossa arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Pikkasen paremman periferian kuntatalous on hallinnassa ja palvelut niin vakituisille kuin vapaa-ajan asukkaille ovat laajat – meillä myös luonto metsineen ja vesistöineen on kaikkialla enintään kivenheiton päässä.

Nyt tarjolla on loistava mahdollisuus työskennellä Viitasaarella, sillä kaupunki hakee parhaillaan useita ammattilaisia eri virkoihin ja toimiin.

Tule hyvään työyhteisöön, jota kehitetään käynnissä olevassa kaupunkiorganisaation uudistuksessa. Kaupungilla on Kuntarekryssä avoimena muun muassa elinympäristön ja asumisen palvelualuejohtajan haku sekä kyseiselle palvelualueelle kaupunginarkkitehdin ja kunnossapitopäällikön paikat. Haemme myös koko organisaation tiedonhallintasihteeriä, joka työskentelee hallintopalveluissa. Alueellisessa Pohjoisen Keski-Suomen ympäristöpalveluissa puolestaan on avoimena vuoden kestävä ympäristösihteerin viransijaisuus kuuden kunnan yhteistoiminta-alueelle.

Avoimena olevat paikat hakuajan päättymisen mukaisessa järjestyksessä:

Tiedonhallintasihteeri, vakinainen
Ilmoitus Kuntarekryssä, hakuaika päättyy 29.12.2023 klo 15

Kaupunginarkkitehti, vakinainen
Ilmoitus Kuntarekryssä, hakuaika päättyy 7.1.2024 klo 16

Kunnossapitopäällikkö, vakinainen
Ilmoitus Kuntarekryssä, hakuaika päättyy 7.1.2024 klo 16

Elinympäristön ja asumisen palvelualuejohtaja, vakinainen
Ilmoitus Kuntarekryssä, hakuaika päättyy 10.1.2024 klo 15

Ympäristösihteerin viransijainen, määräaikainen 19.2.2024-27.2.2025
Ilmoitus Kuntarekryssä, hakuaika päättyy 15.1.2024 klo 15

Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä, jossa tiedotamme avoimista työpaikoista sekä kaupungin palveluista ja ajankohtaisista asioista.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta