Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi

Janne Litmanen on vuoden terveystarkastaja 2019

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimen vastaava ympäristötarkastaja Janne Litmanen on valittu vuoden 2019 terveystarkastajaksi. Valinta julkistettiin Seinäjoella Ympäristöterveydenhuollon valtakunnallisilla opintopäivillä 9.4.2019.

Vuoden terveystarkastajan valinta on tunnustus ansioituneelle terveystarkastajalle, joka on positiivisella tavalla ylpeä ammatistaan ja kehittänyt alan käytäntöjä eteenpäin. Janne on järjestyksessään 18. kyseisen tunnustuksen saanut terveystarkastaja.

Vuoden terveystarkastajan kunniakirjassa lukee seuraavasti:

”Janne Litmanen on esimerkillinen terveystarkastaja, jonka into kehittää työtään ulottuu myös työyhteisön ulkopuolelle. Janne on tullut tunnetuksi erittäin miellyttävänä ja sovittelevana persoonana, joka osaa käsitellä asioita asiapohjalta. Jannella on hyviä havaintoja, kyky tuoda asioita selkeästi esille sekä sitä kuuluisaa maalaisjärkeä eli ymmärrystä arkitodellisuuden tasosta ja nimenomaan maaseutumaisessa ympäristössä. Sen lisäksi, että Jannen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, hänen kanssaan myös halutaan tehdä yhteistyötä.

Jannen erityisosaamista ovat vesiasiat ja hän on valvontayksikkönsä ”vesiepidemiaekspertti”. Uraa uurtavaa vastuunkantoa ja huolenpitoa talousvesipuolen haasteista osoittaa se, että Janne teki WSP-työkalun [Water Safety Plan] käyttämistä varten havainnolliset ohjevideot sekä kirjallisen käyttöohjeen, jotka on jaettu myös valtakunnallisesti.”

Olemme erittäin ylpeitä Jannen saavutuksesta ja täysin yksimielisiä siitä, että tunnustus oli todella ansaittu! Kiitos Jannelle esimerkillisestä työstä ja toiminnasta koko alan, mutta myös meidän oman työyhteisömme eteen.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta