Mikä olisikaan hienompaa kuin päästä osaksi monialaista, kehittyvää ja innostunutta työyhteisöä? Sen lisäksi työpaikkasi voisi sijaita luonnon läheisyydessä, maalaismaisemissa tai ihan vesistöjen äärellä, mutta ei kuitenkaan liian kaukana mistään – itse asiassa Pohjoinen Keski-Suomi on ihan keskellä kaikkea!

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat löydät alta. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, voit kysellä työmahdollisuuksista toimialajohtajalta. Kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia on tarjolla jatkuvasti ja niistä voit tiedustella vastaavalta kunnaneläinlääkäriltä.

Autamme sinua myös muissa käytännön järjestelyissä kuten asunnon löytämisessä, puolison työmahdollisuuksien selvittämisessä tai lasten hoito- ja kouluasioissa. Kysy rohkeasti mikäli joku askarruttaa. Meillä on hyvät mahdollisuudet myös etätöihin.

Avoin työpaikka •

Viitasaaren kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi 31.8.2020 klo 15 mennessä 1,5 KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRKAA (praktikkoja) sekä 50 % MÄÄRÄAIKAINEN KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS (praktikko)

Lisätietoa

Sari Flyktman

Ympäristötoimen toimialajohtaja

044 459 7385 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Viitasaaren kaupungintalo, Keskitie 10

Saija Vehmas

Vastaava kunnaneläinlääkäri

044 459 8923 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Karstula, Hämeenpurontie 11

Lisätietoja

Soittoaika klo 8.00-9.30.

Hae sivustolta