Koronapuhelin

Erilliset koronapuhelupalvelut päättyvät Viitasaarella ja Pihtiputaalla 8.5.2022 – Maanantaista 9.5. alkaen korona-asiat terveyskeskuksen puhelinten kautta
 
Viitasaarella ja Pihtiputaalla lopetetaan erillisten koronapuhelinpalveluiden käyttö sunnuntaina 8.5.2022. Käytössä on ollut yleinen koronapuhelin, jossa on palveltu myös näytteenotoissa, sekä koronarokotuksen ajanvarauspuhelin. Jatkossa, maanantaista 9.5. alkaen näissä asioissa voi soittaa Wiitaunionin terveyskeskuksen puhelimiin alla olevan jaon mukaan. Viitasaarelaisia pyydetään ottamaan lähtökohtaisesti yhteyttä Viitasaaren numeroihin ja pihtiputaalaisia Pihtiputaan numeroihin. Koronanäytteitä otetaan valtakunnallisen linjauksen mukaisesti vaikeaoireisilta potilailta tavanomaisin lääketieteellisin periaattein, korkean riskin ryhmiin kuuluvilta oireisilta henkilöiltä, raskaana olevilta ja sote-alan työntekijöiltä. 
 
Koronarokotukset, puhelinaika ma-to klo 9-15, pe 9-14
Viitasaari 014 459 7241 (vastaanoton puhelin)
Pihtipudas 014 459 6715 (vastaanoton puhelin)
Näytteenotto, puhelinaika ma-pe klo 8-18. Viikonloppuisin vain Viitasaari, la-su klo 9-16
Viitasaari 014 459 7223 (päivystyksen puhelin)
Pihtipudas 014 459 6700  (päivystyksen puhelin)
 

 

Wiitaunionin Koronapuhelin palvelee kuntalaisia kaikissa koronaan liittyvissä asioissa ja testiajanvarauksissa. Koronarokotuksen ajanvaraukseen on oma numeronsa.

Ohjeita koronavirustartuntaa epäiltäessä – Wiitaunionissa noudatetaan THL:n ja KSSHP:n ohjeita

Koronapuhelin 014 459 7200 palvelee arkisin klo 8–16 ja viikonloppuisin klo 9–15. Voit jonottaa puhelimessa tai sulkea puhelimen, jolloin sinulle tehdään takaisinsoitto. Takaisinsoiton viive vaihtelee tilanteen mukaan, koronapuhelimeen jätettyihin soittopyyntöihin vastataan saman päivän aikana.

Soita koronapuhelimeen, jos asiasi koskee:
• Koronaepäilyä ja oireiden arviointia
• Koronavilkku-sovelluksen ilmoitusta mahdollisesta altistumisesta
• Koronanäytteenoton ajanvarauksia, toteuttamista tai tuloksia
• Omaehtoista tai viranomaisen määräämää karanteenia
• Muita koronaan liittyviä asioita

Muissa kiireellisissä asioissa soita oman terveysaseman palvelunumeroon. Kiireettömät yhteydenotot tulee tehdä mieluiten sähköisten asiointipalvelujen kautta.

Hae sivustolta