Pikkasen parempi periferia etsii pikkasen parempaa kaupunginjohtajaa – Hae 11.1.2023 klo 12 mennessä!

Julkaistu 15.11.2022

Ovatko kaupungin elinvoima-asiat ja kuntalaisten hyvinvointi lähellä sydäntäsi? Onko sinulla laajat verkostot? Koetko olevasi hyvä johtaja, joka saa asioita aikaiseksi?

Tehtävänäsi on toteuttaa uutta kaupunkistrategiaamme ja suunnitella uuden organisaatiomme tulevaisuuden suuntaviivat tiiviissä yhteistyössä kaupunginvaltuuston kanssa. Keskeisenä tehtävänäsi on edistää kaupungin elinvoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia, vastata kaupungin edunvalvonnasta, johtaa kaupungin operatiivista toimintaa ja konsernia sekä huolehtia siitä, että kaupunkimme talous on tasapainossa. Saat rinnallesi motivoituneen ja kehityshaluisen johtotiimin, jonka jäsenten esihenkilönä toimit. Lisäksi toimit kaupunginhallituksen esittelijänä ja vastaat kaupungin kokonaisturvallisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Eduksi katsomme käytännön kokemuksen menestyksekkäästi hoidetuista kunnan tai muista soveltuvista johtotehtävistä, elinkeinoelämän tuntemuksen sekä hyvät markkinointi- ja viestintätaidot. Odotamme lisäksi, että sinulla on hyvät verkostot, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva englannin kielen taito. Toivomme sinun olevan johtaja, joka aidosti kuuntelee ja on läsnä arjessamme.

Pyydämme, että esität palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Kaupunginjohtajalla on kokonaispalkka luontoisetuineen. Ennen valinnan vahvistamista valitun viranhakijan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valinnassa käytetään tarvittaessa soveltuvuusarviointia.

Virkaa tulee hakea 11.1.2023 kello 12.00 mennessä Kuntarekryssä tai Viitasaaren kaupunki, kaupunginhallitus, Keskitie 10, 44500 Viitasaari.

Viitasaaren kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätiedot
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Grönholm-Paananen, pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi, 040 184 2576, 050 521 3400

Viranhaun käytännön asioihin liittyen kaupunginsihteeri Tiina Honkanen, tiina.honkanen@viitasaari.fi, 044 4597301

Viitasaari on noin 6 000 asukkaan kodikas ja moderni maaseutukaupunki Keski-Suomessa vehmaan Keitele-järven rannalla. Sijainti ja kulkuyhteydet Nelostien ja Sinisen tien risteyksessä ovat erinomaiset. Meillä arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Viitasaari on Hinku-kunta ja Reilun kaupan kaupunki. Meiltä löytyy yhdessä tekemisen meininkiä ja samalla sujuvaa ja mutkatonta elämää hyvien ja lähellä sijaitsevien palvelujen piirissä. Luonto, rauha ja hyvä olo ovat läsnä Viitasaarella.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta