Pikkasen paremman kaupunginjohtajan haku

Julkaistu 15.11.2022

Viitasaaren uudeksi kaupunginjohtajaksi valittiin maanantaina 6.3.2023 yhteiskuntatieteiden maisteri Helena Vuopionperä-Kovanen. Kaupunginvaltuuston kokous lähetettiin Youtube-lähetyksenä. Kaupunginvaltuuston esityslista on luettavissa verkkosivuilla.

Kaupunginjohtahaun kärkiehdokkaat Eino Nissinen ja Helena Vuopionperä-Kovanen olivat Viitasaaren kaupungintalolla haastateltavana ja esittäytymässä maanantaina 20.2.2023. Avoimessa tilaisuudessa kaupunginhallituksen kutsumana tilaisuuteen tulleet ehdokkaat esittelivät itsensä Viitasaaren kaupunkistrategiaan peilaten ja vastasivat valtuustoryhmien kysymyksiin sekä kahteen yleisökysymykseen.

Tilaisuutta seurasi yleisöä valtuustosalissa sekä suorana lähetyksenä internetin kautta. Video on katsottavissa Youtubessa myös jälkikäteen, videoon pääset tästä linkistä.

Kaupunginhallitus kutsui kärkiehdokkaiden haastattelu- ja esittäytymistilaisuuteen Eino Nissisen ja Helena Vuopionperä-Kovasen maanantain 13.2.2023 kokouksessaan.

Viitasaarelle  haetaan parhaillaan kaupunginjohtajaa, sillä aiempi kaupunginjohtaja Janne Kinnunen siirtyi Mikkelin kaupunginjohtajaksi.

Hakijoita virkaan oli 20 henkilöä ja kaksi henkilöä antoi suostumuksensa. Kaupunginhallitus kutsui kuusi henkilöä haastatteluihin.

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta