Simmari suljetaan 1.11.2021 alkaen usean viikon ajaksi – Kuntokartoituksessa selvitetään tulevien töiden tarve

Julkaistu 25.10.2021

Viitasaaren Uimahalli Simmari suljetaan maanantaista 1.11.2021 alkaen, sillä marraskuussa rakennukseen tehdään kuntokartoitus. Uimahalli on ollut käytössä vuodesta 2003 ja sitä on huollettu säännöllisesti vuosittain kesätaukojen aikana. Nyt tehtävässä kartoituksessa selvitetään tulevien vuosien peruskorjaustöiden tarve. Näin uimahalli saadaan pidettyä hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa.

Kartoitus edellyttää altaiden tyhjentämistä. Tyhjentämisen ja altaiden täyttämisen vaatima aika huomioiden sulkuaika kestää vähintään kolme viikkoa. Simmari avataan uudelleen mahdollisesti 22.11., mutta tarkemmasta aikataulusta ja avaamispäivästä tiedotetaan kuntokartoituksen aikana. Kartoituksen tutkimukset tekee ulkopuolinen toimija, jonka aikataulujen vuoksi työtä ei voitu ajoittaa muihin taukoihin Simmarin toiminnassa.

Simmarin kuntosali on normaalisti käytössä koko ajan kulkukortilla, mutta saldoa tulee ladata etukäteen. Kahvila Helmi on suljettu kuntokartoituksen ajan, joten lipunmyyntiä ei sulkuaikana ole.

Kuntokartoitus ei vaikuta toimintaan samassa rakennuksessa olevassa Viitasaari Areenassa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta