Henkinen ensiapu kriisi- ja hätätilanteissa

Hyvinvointialue vastuussa 1.1.2023 alkaen

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Viitasaaren kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Tietoja palveluista sekä asiointikanavista löytyy tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi. Tiedot täydentyvät alkuvuoden mittaan. Tiedot palveluista ja toimipisteistä löytyvät edelleen Viitasaaren kaupungin ja Keski-Suomen pelastustoimen sivuilta niin pitkään kuin on tarpeen.

Viitasaaren toimipisteet, puhelinnumerot ja verkkoasiointikanavat kootusti hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Hyvinvointialueen asiakastiedotteet ja ajankohtaiset uutiset

Henkinen ensiapu kriisi- ja hätätilanteissa

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksestä apua ympäri vuorokauden kriisi- ja hätätilanteissa

Kun tarvitset apua, tukea ja turvaa äkillisen ja järkyttävän kriisin kohdatessa, ota yhteyttä Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystykseen ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä numeroon 014 266 0149 tai hätäkeskuksen numeron 112 kautta.

Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia ja yhteyttä voi ottaa myös nimettömästi.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen apu on muun muassa kiireellistä sosiaalityötä, psyykkistä ensiapua tai kriisityötä hädän, kriisin tai menetyksen hetkellä sekä myös kriisitapaamisia yksittäisille henkilöille, perheille tai ryhmille.

https://www.jyvaskyla.fi/hatatilanteet_ja_paivystys/sosiaali-ja-kriisipaivystys

Mobilesta järjestölähtöistä tukea

Mobilesta saa järjestölähtöistä tukea muun muassa erilaisissa elämäntilannekriiseissä. Kriisikeskus Mobile palvelee numerossa 044 788 8470 maanantaista torstaihin kello 8–20 ja perjantaisin kello 8–17.

Lisätietoja:

  • Maarit Kinnunen, p. 050 5538 462, Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtava sosiaalityöntekijä, Jyväskylän kaupunki
  • Anne Seppälä, p. 050 561 1537, Jyväskylän kaupungin lastensuojelun palvelupäällikkö

Hae sivustolta