Avointen korkeakouluopintojen stipendit

Viitasaarella suoritettavien avointen korkeakouluopintojen stipendit v. 2021/ syyslukukausi

Viitasaaren kaupunki tukee toistaiseksi taloudellisesti kuntalaisten Viitasaarella suoritettavia opintosuorituksia avoimessa korkeakoulussa. Kaupungin maksaman stipendin määrä opintopistettä kohden on avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun veloituksen mukainen, kuitenkin enintään 15 euroa/opintopiste.

Stipendin saamiseksi tulee seuraavien kriteerien täyttyä:

  1. Opinnot ovat Suomessa toimivan ja julkisessa valvonnan olevan yliopiston tai ammattikorkeakoulun tarjoamia avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.
  2. Hakija on toimittanut virallisen opintosuoritusotteen tai opintotodistuksen, josta tulee ilmi suoritetut opintopisteet.
  3. Hakija on toimittanut tositteen, josta näkyy kurssimaksu (kopio laskusta tai verkkopankkimaksusta).
  4. Huomioon otetaan ainoastaan kalenterivuoden aikana suoritetut opintopisteet (enintään 10 opintopistettä/ kalenterivuosi).
  5. Hakijan kotikunta on ollut Viitasaari 31.12.2020.

Korvausta syyslukukauden 2021 osalta on haettava 21.1.2022 mennessä. Hakemus osoitetaan Viitasaaren kaupunki/keskushallinto ja toimitetaan postin kautta osoitteella: Keskitie 10, 44500 Viitasaari tai sähköisesti suomi.fi-viestit kautta https://www.suomi.fi/viestitHakemuksen liitteeksi tulee toimittaa oppilaitoksen virallinen opintosuoritusote tai opintotodistus sekä tosite maksusta. 

Lisätietoja antaa

Tiina Honkanen

kaupunginsihteeri

044 459 7301 Soita

Yksikkö

Hallinto ja talous

Hae sivustolta