Avointen korkeakouluopintojen stipendit

Viitasaarella suoritettavien avointen korkeakouluopintojen stipendit v. 2023/ syyslukukausi

Viitasaaren kaupunki tukee toistaiseksi taloudellisesti kuntalaisten Viitasaarella suoritettavia opintosuorituksia avoimessa korkeakoulussa. Tukea maksetaan maksimissaan 300 euroa/lukuvuosi siten, että tuki myönnetään lukukausittain korkeakoulun veloituksen mukaisesti, kuitenkin enintään 15 €/opintopiste ja enintään 10 suoritetun opintopisteen pohjalta.

Stipendin saamiseksi tulee seuraavien kriteerien täyttyä:

  1. Opinnot ovat Suomessa toimivan ja julkisessa valvonnan olevan yliopiston tai ammattikorkeakoulun tarjoamia avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.
  2. Hakija on toimittanut virallisen opintosuoritusotteen tai opintotodistuksen, josta tulee ilmi suoritetut opintopisteet.
  3. Hakija on toimittanut tositteen, josta näkyy kurssimaksu (kopio laskusta tai verkkopankkimaksusta).
  4. Hakijan kotikunta on ollut Viitasaari 31.12.2022.

Korvausta syyslukukauden 2023 osalta on haettava 29.2.2024 mennessä. Hakemus osoitetaan Viitasaaren kaupunki/hallintopalvelut ja toimitetaan postin kautta osoitteella: Keskitie 10, 44500 Viitasaari tai sähköpostitse osoitteella viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi, viitteeksi Avointen korkeakouluopintojen stipendi. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa oppilaitoksen virallinen opintosuoritusote tai opintotodistus sekä tosite maksusta. 

Lisätietoja antaa

Viitasaaren kaupunginsihteeri Tiina Honkanen

Tiina Honkanen

hallintopalveluiden palvelualuejohtaja

044 459 7301 Soita

Yksikkö

hallintopalvelut

Toimipaikka

Viitasaaren kaupungintalo

Hae sivustolta