Kirjastokummi opastaa

Kirjastokummi opastaa digiasioissa

Viitasaaren ja Pihtiputaan kirjaston Kaveria ei jätetä! -hankkeessa autetaan alueen asukkaita kehittämään digitaitojaan ja samalla tuetaan aktiivista kansalaisuutta ja hyvinvointia – kotona mahdollisimman pitkään pärjäämistä.

KIRJASTOKUMMI

Kirjastokummi tulee avuksi heille, joiden osallistuminen kirjaston- ja muiden alueen hyvinvointipalveluihin on syystä tai toisesta hankalaa. Kirjastokummi opastaa älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen sekä erilaisten digipalvelujen käytössä. Kummi ei käsittele asiakkaan salasanoja tai vahvan tunnistautumisen välineitä, kuten pankkitunnuksia. Tarkoitus on oppia ja saada rohkaisua itsenäiseen laitteiden ja palveluiden käyttöön.

KIRJAKASSIPALVELU

Kirjastokummi voi lisäksi tuoda lainaamasi kirjat tai muun kirjastoaineiston sinulle kotiin. Voit myös lainata iPad tabletin itsellesi kokeiluun.

MAKSUTONTA DIGIOPASTUSTA KOTONA JA KIRJASTOLLA

Kirjastokummi opastaa ilmaiseksi asiakkaan kotona tai kirjastossa, miten vain parhaiten sopii. Soita arkisin klo 9.00 – 15.00  p. 044 459 6992  ja varaa oma opastusaikasi.

Tutustu hankkeen kotisivuun!

Löydät sieltä valikoiman suoria linkkejä oman kirjastosi ja seurakuntasi nettisivuille, liikunta- ja kulttuuritapahtumiin sekä erilaisiin digitaalisiin ajanvietteisiin.

Minna Parikka

hankevetäjä (Kaveria ei jätetä -hanke)

040 716 1317 Soita

Yksikkö

Wiitaunionin aluekirjasto

Toimipaikka

Viitasaaren kirjasto ja Pihtiputaan kirjasto

Hae sivustolta