Tsemppari

Hyvinvointialue vastuussa 1.1.2023 alkaen

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Viitasaaren kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Tietoja palveluista sekä asiointikanavista löytyy tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi. Tiedot täydentyvät alkuvuoden mittaan. Tiedot palveluista ja toimipisteistä löytyvät edelleen Viitasaaren kaupungin ja Keski-Suomen pelastustoimen sivuilta niin pitkään kuin on tarpeen.

Viitasaaren toimipisteet, puhelinnumerot ja verkkoasiointikanavat kootusti hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Hyvinvointialueen asiakastiedotteet ja ajankohtaiset uutiset

Tsemppari

Tsemppari on psykiatrinen sairaanhoitaja, joka työskentelee koulun oppilashuollossa yhdessä lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Hän keskustelee sekä tukee ja ohjaa lasta/nuorta yksin tai ryhmässä psyykkiseen hyvinvointiin, mielenterveyteen ja koulunkäyntiin liittyvissä asioissa.

Tsemppari on tavoitettavissa sovitusti eri Wiitaunionin alueen kouluilla sekä Poke:n toimipisteessä. Yhteyttä voivat ottaa paitsi lapset ja nuoret suoraan itse, myös vanhemmat ja opettajat ja ne pohjautuvat vapaaehtoisuuteen sekä luottamuksellisuuteen. Yhteisellä sopimuksella voidaan olla yhteydessä muuhun verkostoon ja ohjata lasta tai nuorta tarvittaessa eteenpäin muun tuen piiriin.

Tsemppariin voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä, jos olet huolissasi tai sinua mietityttävät hyvinvointiin, mielenterveyteen, koulunkäyntiin tai ihmissuhteisiin liittyvät asiat.


 

Toni Kinnunen

Tsemppari

040 359 0981 Soita

Toimipaikka

Viitasaaren koulut, lapset ja nuoret

Hae sivustolta