Liikunta- ja urheiluseurojen Seurafoorumi torstaina 21.4. – Hiihtovalmentaja Teemu Pasanen mukana tilaisuudessa

Julkaistu 07.04.2022

Viitasaaren kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Viitasaaren liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin kaupungintalolle torstaina 21.4. klo 17-19.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tilaisuudessa on mukana myös hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen, joka kertoo huippuvalmennuksesta ja talven menestyksen avaimista.

Tärkeää on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua. Toivottavaa olisi, että seuran edustajat olisivat seuran hallituksen/johtokunnan jäseniä, seura-aktiiveja, valmentajia ja ohjaajia mutta toki kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen Keski-Suomen Liikunnan sivuilla olevalla lomakkeella 19.4.2022 mennessä.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta