Suomalainen eroseminaari alkaa – Ilmoittaudu mukaan tammikuussa käynnistyvään ryhmään

Julkaistu 05.09.2019

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

Viitasaarella aloittaa tammikuussa eroryhmä. Tule ryhmään, jos harkitset eroamista tai olet juuri eronnut tai jo vuosia sitten, mutta siihen liittyviä asioita on mielessäsi. Eron eri vaiheisiin liittyvät tunteet pitää tunnistaa, kohdata ja purkaa.
Eron käsittely antaa aikuiselle paremmat valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen keskellä. Eroryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä, jossa osallistujat työskentelevät koulutetun vetäjän johdolla.
Kokemukset ryhmän toiminnasta ovat olleet erinomaisia kautta maan.

Uuden ryhmän oli määrä aloittaa syyskuussa, mutta ilmoittautuneiden määrän takia eroseminaarin aloitus  siirtyy tammikuuhun. Uusi ryhmä alkaa keskiviikkona 18.9.2019 klo 18.00 Viitasaaren terveyskeskuksessa. Ryhmään otetaan 4-8 hlöä, jotka sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Ryhmään otetaan 4-8 hlöä, jotka sitoutuvat luo Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Eila Kivimäki p. 044 733 5809 tai uusimaisema@gmail.com

Suomalaisen eroseminaarin valtakunnalliset verkkosivut

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta